Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης

Γενικοί όροι χρήσης

Η παραγγελία μέσω του myamel.gr ρυθμίζεται από τον νόμο 2251/1994, με τις ανάλογες τροποποιήσεις που έχει υποστεί. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνετε με συμπλήρωση ειδικής φόρμας, αφού πρώτα ο πελάτης έχει αποδεχτεί τους όρους σύμβασης του Καταστήματος.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος myamel.gr και οι αγορές σας μέσο αυτού διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης και προϋποθέσεις

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε πως έχετε κατανοήσει τους παρακάτω όρους πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά. Με την αποδοχή των όρων χρήσης, προϋποθέσεις συνεπάγετε η ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση σας.

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας myamel.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών.

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω αυτής, δεν θίγουν διατάξεις αναγκαστικού δικαίου της Ελληνικής νομοθεσίας. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε. Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

Με την είσοδο σας στο κατάστημα δηλώνετε πως είστε ενήλικος και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, επίσης δεσμεύεστε δε ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και των κωδικών εισόδου σας από ανήλικους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

Για τα στοιχεία και τους κωδικούς που έχετε καταχωρήσει υπεύθυνος είστε εσείς. Για αυτό το λόγο παρακαλούμε τηρήστε τους κανόνες για την ασφάλεια αγορών μέσω διαδικτύου

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα myamel.gr δεν ευθύνεται για προβλήματα που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση παραγγελίας λόγο δίκης σας υπαιτιότητας και πιθανών λαθών
 


Πνευματική ιδιοκτησία


Όλο το περιεχόμενο των σελίδων του καταστήματος myamel.gr όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες, σχεδιασμός ιστοσελίδας, αποτελούν ιδιοκτησία του myamel.gr και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία.

Το περιεχόμενο καθώς και αυτό κάθε αυτό του ηλεκτρονικού καταστήματος myamel.gr δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί ή να μεταπωληθεί χωρίς την γραπτή συγκατάθεσή του.
 


Ασφάλεια πληρωμών

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, το κατάστημα μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
 


Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Το κατάστημα δεν μπορεί να εγγυηθεί για την διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων αλλά δεσμεύετε στην έγκυρη ενημέρωση των καταναλωτών μέσω E-mail ή τηλεφωνικά ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής ή για την μη διαθεσιμότητα τους.
Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντος ή καθυστέρησης παραλαβής έχετε την δυνατότητα ανάκλησης της παραγγελίας σας ή του συγκεκριμένου προϊόντος χωρίς καμία επιβάρυνση.
 


Τρόποι πληρωμής - τιμολόγησης

Η τιμολόγηση των προϊόντων γίνετε κατά την στιγμή της παραγγελίας. Σε περίπτωση λάθους της τιμολόγησης ακυρώνεται η παραγγελία και θα ενημερωθείτε άμεσα.
Σε όλα τα προϊόντα περιλαμβάνετε ο ΦΠΑ 24% ή 6%


Οι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω
- Αντικαταβολή
- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων χωρίς ενημέρωση- προειδοποίηση . Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση χρεώνεται το ποσό που αναγράφεται στην παραγγελία του, άσχετα αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί.

Ο καταναλωτής οφείλει να πληρώσει την παραγγελία του εντός 5 ημερών αλλιώς η παραγγελία ακυρώνετε αυτόματα.
 
Κόστος και Τρόπος Αποστολής


Τα προϊόντα θα αποσταλούν στην διεύθυνση και με τον τρόπο που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας

Η μεταφορά των προϊόντων τιμολογείται με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με την επιλογή σας

Η αποστολή των προϊόντων γίνετε συνήθως εντός 1 με 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της εξόφλησης, εκτός εάν πρόκειται για ειδική παραγγελία, όπου εκεί συμφωνείται ο χρόνος παράδοσης με τον εκάστοτε πελάτη.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης του δέματος σας είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες με την κούριερ.

Για απομακρυσμένες περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες ο χρόνος ίσως παρατείνεται λίγο.

- Κούριερ 5,00€ ανά δέμα έως 3 κιλά

- Για κάθε επιπλέον κιλό έως 10kg, η χρέωση είναι 1€

- Αντικαταβολή 1,80€
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο μεταφοράς επιλέξτε αντικαταβολή και επικοινωνήστε άμεσα με τους διαχειριστές της σελίδας για συνεννόηση.

Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε το κόστος μεταφοράς στην μεταφορική εταιρία της επιλογής σας κατά την παραλαβή των προϊόντων ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.


Καθυστερήσεις στην παράδοση


Η Εταιρία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούνται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα μεταφοράς / παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον του ενός μηνός, η παρούσα μπορεί να καταγγελθεί αζημίως από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο.

Η Εταιρία εγγυάται ότι δεν αρχειοθετεί με κανένα τρόπο αριθμούς πιστωτικών καρτών και στοιχεία ασφαλείας αυτών, καθώς η οποιαδήποτε τυχόν καταχώρηση από τη πλευρά των χρηστών/επισκεπτών γίνεται σε τρίτο διαδικτυακό ιστότοπο, ασφαλή και πιστοποιημένο. Συνεπώς, η Εταιρία δεν δύναται να φέρει ευθύνη από την τυχόν κακή χρήση των σχετικών στοιχείων.

 
Προσωπικά στοιχεία

Για την εγγραφή και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας είναι απαραίτητο να δώσετε τα παρακάτω προσωπικά στοιχεία
Πλήρες ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα (τκ) Χώρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

Αν τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι ανεπαρκή ή έχουν εγγραφεί με ακατανόητους χαρακτήρες και σύμβολα δεν θα λαμβάνονται υπόψη και οι παραγγελίες δεν θα υλοποιούνται

Το ηλεκτρονικό κατάστημα myamel.gr δεσμεύετε να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για την διεκπεραίωση της παραγγελία σας και την αλληλογραφία μας μαζί σας εφόσον πρώτα δώσετε την συγκατάθεση σας κατά την αποδοχή των όρων.

Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων σας υπόκειται στους όρους και τις διατάξεις του ελληνικού νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν. 3783/2009), γι' αυτό το λόγο το κατάστημα sapounakis.gr δεσμεύεται για την μη χρήση των στοιχείων για άλλους λόγους και την μη γνωστοποίηση τους σε τρίτους εκτός εάν απαιτηθεί από τον νόμο, δικαστική απόφαση ή άλλη κρατική αρχή.
 


Επιστροφή Λανθασμένου – Ελαττωματικού Προϊόντος

Αν παραλάβετε προϊόν διαφορετικό από αυτό που έχετε παραγγείλει ή διαπιστώσετε κάποια φθορά η αλλοίωση παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εντός 5 ημερών από την παραλαβή με τηλέφωνο και θα αναλάβουμε την επιστροφή του προϊόντος και την εκ νέου αποστολή του σωστού με δικά μας έξοδα.

Για την αντικατάσταση το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία η ποια δεν πρέπει να έχει παραποιηθεί ή καταστραφεί και να συνοδεύεται με την απόδειξη του.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Αν ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή πρέπει να ακυρώσει την παραγγελία και να δημιουργήσει μια εκ νέου πριν την πληρωμή και αποστολή της πρώτης.

Καλλυντικά προϊόντα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής .
 


Προϊόντα και πληροφορίες

Τα προϊόντα μας στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι χειροποίητα, για αυτό το λόγο ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση μεταξύ των χαρακτηριστικών που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πραγματικών προϊόντων.
(χρώμα, υφή, σχέδιο, βάρος)

Η πληροφορίες που δίνονται στην σελίδα για τα προϊόντα και αφορούν την χρήση και τις ιδιότητες αυτών δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή γνωμάτευση.

Οι αναγραφόμενες ιδιότητες που θα βρείτε στα συστατικά των προϊόντων αλλά και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτόν βασίζονται σε βιβλιογραφικές αναφορές και χρόνιες επιστημονικές έρευνες.

Σε περίπτωση άγνοιας ή αμφιβολίας για την χρήση κάποιου προϊόντος σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον οικείο ειδικό (γιατρό, φαρμακοποιό, αρωματοθεραπευτή κλπ)